close
چت روم

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

   خانه | آرشیو مطالب | نقشه سايت | ارتباط با ما | RSS امروز شنبه 30 تیر 1397

دلمه برگ مو

بازدید: 65

مواد لازم برای درست کردن دلمه برگ مو:

پیاز ۴ قاشق غذاخوری (سرخ کرده ساطوری شده)

شکر ۳ قاشق غذاخوری

رب ۲ قاشق غذاخوری

برگ مو نیم کیلو

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

آبلیمو یا آبغوره یا سرکه ۱ استکان برای چاشنی

برنج ۱ پیمانه آبکشی شده

سبزی دلمه نیم کیلو پاک کرده ساطوری شده (تره، گشنیز، ترخون، نعناع، جعفری، پیازچه)

لپه پخته ۵۰ گرم

نمک، فلفل به میزان لازم

زعفران در صورت دلخواه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

پیاز را تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم تفت میدهیم.

سبزی را در ظرف دیگری میریزیم و روی حرارت تفت میدهیم.

داخل گوشت کمی روغن اضافه میکنیم چون اول کار روغن کم ریخته بودیم.

سبزی را در ظرف دیگر مرتب هم میزنیم کمی روغن به آن اضافه میکنیم.

به گوشت فلفل اضافه میکنیم.

حرارت زیر سبزی را کم میکنیم و همچنان تفت میدهیم تا حدی که سبک شود.

مقدار کمی جوز هندی داخل گوشت رنده میکنیم تا بوی ضخم آن را بگیرد وقتی آماده شد یا در این مرحله رب اضافه میکنیم یا به جای آن در مرحله آخر زعفران اضافه میکنیم هر کدام را که دوست دارید میتوانید انتخاب کنید که ما زعفران را انتخاب کردیم پس رب اضافه نمیکنیم.

سبزی را به گوشت اضافه میکنیم مخلوط میکنیم لپه و برنج را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم زعفران را اضافه میکنیم مقداری شکر اضافه میکنیم چون شکری که برای تهیه سس به کار میبریم کاملاً به خورد مواد نمیرود.

مایع دلمه آماده شده است.

دو تا برگ را برای هر دلمه استفاده میکنیم.

مقداری از مایع را برداشته و داخل برگ میریزیم و لبه های کناری برگ را به داخل تا میکنیم و بعد لوله میکنیم و دلمه ها را به شکل مستطیل منظم درمی آوریم. مواد را قسمت کدر برگ میریزیم یعنی روی براق برگ به بیرون باشد تا زیباتر دیده شود.

کف ظرف مورد نظر چند برگ قرار میدهیم بعد یک ردیف دلمه میچینیم بعد ردیف بعدی تا چند سانتی متر از لبه قابلمه خالی بماند بعد سس را روی دلمه ها میریزیم یک درب روی دلمه ها قرار میدهیم و یک درب هم روی قابلمه که درب روی دلمه ها کوچکتر است.

یک ساعت فرصت میدهیم با حرارت ملایم دلمه بپزد.

طرز نگهداری برگ مو

مقداری آب نمک تهیه میکنیم میگذاریم بجوشد برگهای تازه مو را بعد از جوشیدن آب داخل ظرف میریزیم بعد از اینکه ظرف از جوش افتاد حدود ۳۰ ثانیه طول میکشد تا دوباره به جوش بیفتد بعد برگها را از قابلمه خارج میکنیم محلولی از آب نمک و سرکه آماده کرده و برگها را داخل آن نگه میداریم مقداری روغن هم میریزیم که کپک نزند.

  محبوب کن - فیس نما نظرات()

نظرات

این نظر توسط FAAHM در تاریخ 1393/1/22 و 17:10 دقیقه ارسال شده است

FAAHM گفته:

سلام من مدیر سایت آموزشی بیت سازان هستم
http://Flbeat.ir
من از رزبلاگ با شما اشنا شدم
میخوام ازتون دعوت کنم با سایت ما تبادل لینک داشته باشید که خیلی به نفع شماست الکسا سایت ما 9.000 پس 100% یه نفعی براتون داره
برای تبادل لینک با ما فقط کافیه برین تو پیج تبادل لینک ما
http://dj-stress.rzb.ir/page/1
برو فقط ببین چنتا سایت لینکشونو ثبت کردن
موفق باشین


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 4919
کل نظرات کل نظرات : 340
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 2

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 243
بازدید دیروز بازدید دیروز : 816
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 3
آي پي امروز آي پي امروز : 23
آي پي ديروز آي پي ديروز : 27
بازدید هفته بازدید هفته : 10,616
بازدید ماه بازدید ماه : 17,066
بازدید سال بازدید سال : 21,971
بازدید کلی بازدید کلی : 557,133

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 54.224.2.123
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : شنبه 30 تیر 1397

درباره ما

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

محتوای این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
کلیه حقوق متعلق به کافه پست می باشد و بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | مترجم قالب | طراح قالب