close
چت روم

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

   خانه | آرشیو مطالب | نقشه سايت | ارتباط با ما | RSS امروز شنبه 31 شهریور 1397

قلیه ماهی جنوبی

بازدید: 68

مواد لازم 

یک کیلو( سنگسر ماهی پوست گرفته و پاک شده

 

سیر 3عدد

 

تمر هندی 1بسته

 

سبزی  گشنیز و شنبلیله 300 گرم

 

پیاز یک عدد


زرد چوبه ونمک یک قاشق مربا خوری 


فلفل قرمز یک قاشق  مربا خوری


رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه 


ماهی را به اندازه ی تکه های ۴×۴ سانتی متر خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ما

برای تهیه این غذا سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان ۱۵۰ گرم می باشد. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری

روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره

تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم. غذا آماده شده با پلو سرو می کنیم . نووش جان

  محبوب کن - فیس نما نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 4919
کل نظرات کل نظرات : 340
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 2

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 480
بازدید دیروز بازدید دیروز : 604
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 3
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 1
آي پي امروز آي پي امروز : 26
آي پي ديروز آي پي ديروز : 23
بازدید هفته بازدید هفته : 5,270
بازدید ماه بازدید ماه : 10,979
بازدید سال بازدید سال : 46,487
بازدید کلی بازدید کلی : 581,649

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 54.80.83.123
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : شنبه 31 شهریور 1397

درباره ما

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

محتوای این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
کلیه حقوق متعلق به کافه پست می باشد و بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | مترجم قالب | طراح قالب