تارت میوه ژله ای
مواد لازم برای خمیر تارت:
آرد سفید ........................................................ ٣٠٠ گرم
تخم مرغ ........................................................ ١ عدد
کره .......................................................... ۵٠ گرم
نمک .................................................. یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل ................................................ یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ...................................................... ١ قاشق چایخوری
شکر ............................................. ۴ قاشق سوپخوری
آب سرد ...................................... ۶ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای داخل تارت:
خامه صبحانه ...........................٢٠٠ گرم
شکر ...............................۴٠ گرم
انواع میوه تازه .................. ٣٠٠ گرم
ژله با طعم دلخواه ............1 بسته
طرز تهیه:
اول آرد الک میکنیم و با بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم. بعد کره رو به قطعات مربعی کوچک میبریم و داخل آرد میریزیم. کره باید کاملا سرد باشه. با نوک انگشت قطعات کره رو روی آرد میمالیم تا کره ها به خورد آرد برن و آردمون شبیه به خورده نون بشه. تو یه ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل روبا یه چنگال کمی هم میزنیم و به آردمون اضافه می کنیم. مواد رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم و کم کم آب سرد رو اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر می کنیم. آب بایدانقدر اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه. اگه چسبید یه کم آرداضافه کنید. دقت کنیدکه سر بودن کره و آب خیلی مهمه. خمیر رو داخل یه کیسه پلاستیکی بذارین و تا نیم ساعت تویخچال استراحت بدین.
بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و تو قالب تارت پهن کنین. با چنگال تو خمیر کف قالب چند تا سوراخ ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف زیادی نکنه. ١٢ تا ١۵ دقیقه طول می کشه تا خمیر تارت در فری که از قبل با دمای ١٨٠ درجه گرم شده بپزه.
خمیر که پخت و خنک شد خامه و شکری که برای مواد داخل تارت هست رو مخلوط کنید و کف نون تارت بمالین تا یه لایه نازک کف تارت رو بپوشونه. حالا میوه ها رو به سلیقه خودتون تو قالب بریزید یا بچینید طوری که خامه دیگه پیدا نباشه. چند قاشق از مایع ژلهای که آمتده کردین و خنک شده رو روی میوه ها بریزین و تارت رو تو یخچال بذارین تا اون چند قاشق ژله سفت بشن. این کار برای اینه که میوه ها روی تارت بچسبن و بعدا که همه مایع ژله رو اضافه کردیم میوه هامون نیان روی ژله. نهایتا همه مایع ژله رو روی میوه ها بریزین و بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده. نووش جان