close
چت روم

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

   خانه | آرشیو مطالب | نقشه سايت | ارتباط با ما | RSS امروز شنبه 30 تیر 1397

شیرینی مربایی

بازدید: 71

مواد لازم:

  • آرد سفید ۲۵۰ گرم
  • کره نرم شده ۱۱۵ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱ ق چ
  • نمک ۱/۸ ق چ
  • تخم مرغ ۱ عدد کامل + ۱ عدد زرده
  • وانیل ۱ ق چ
  • مارمالاد دلخواه به مقدار لازم
  • مقداری پودر قند یا شکر برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا باید مواد خشک بجز وانیل رو با هم مخلوط کنیم و الک کنیم. یعنی آرد و نمک و بکینگ پودر رو الک میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشه. در ظرفی کره نرم شده و شکر رو با دور متوسط همزن اونقدر میزنیم تا یکدست بشه (حدود سه چهار دقیقه). تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دور همزن رو تند میکنیم تا کاملا مخلوط بشن و وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدری میزنیم که مخلوط یکدستی بدست بیاد.

در این مرحله مواد خشک رو کم کم اضافه میکنیم تا اونجایی که به خمیر نرم و صافی برسیم. این خمیر احتیاج به ورز دادن نداره و همینکه کاملا مخلوط و یکدست بشه کافیه. اگر خمیر خیلی چسبنده نبود میتونین همون لحظه قالب بزنید و استفاده کنید ولی برای راحتی بیشتر موقع کار و اینکه مواد بیشتر به خورد هم برن بهتره یک ساعتی در سلیفون بپیچید و بذارید توی یخچال استراحت کنه.

بعد خمیر رو بیرون بیارید و روی سطح صافی با وردنه به قطر سه چهار میلیمتر پهنش کنید و قالب بزنید. برای قالب زدن هم به دو قالب اححتیاج دارید.  یکی کمی بزرگتر (حالا به هر شکلی که دوست داشتید مثل قلب یا گرد یا مربعی) و یکی قالب کوچکتر برای وسط شیرینی. بیسکوییت زیری باید کامل باشه و بیسکوییت رویی یک قالب دیگه وسطش میخوره که مرباش دیده بشه. البته سلیقه ایه و میتونید هر دو طرف رو ساده بزنید.  پس دقت کنید تعداد قالبهایی که برای رو و زیر میزنید باید یکی باشه. مثلا چهارتا رو ساده بذارید و وسط چهار تا دیگه رو قالب کوچیک بزنید.

بعد هم شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۲۷۵ درجه فارنهایت در حدود یک ربع تا بپزه. پیشنهادم اینه که اولا در جابجایی شیرینی ها به سینی فر خیلی مراقب باشید که خمیرتون کج و کله نشه. چون خمیر نرم و لطیفه و احتمال داره کمی فرمش رو از دست بده باید مراقب باشد و با ظرافت عمل کنید. دوما اینکه اگر میخواید شیرینیتون کمی نرم باشه و به قولی تبدیل به بیسکوییت نشه باید در همین دمای ملایم و زمان کم بپزه. اگر دما یا زمانش بیشتر بشه خشکتر میشه و بیسکوییتی میشه. این موضوع در شیرینی کره ای که قبلا آموزش دادم هم صدق میکنه و باید به سلیقه خودتون در نرم یا خشک بودن توجه داشته باشید. نووش جان

  محبوب کن - فیس نما نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 4919
کل نظرات کل نظرات : 340
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 431
بازدید دیروز بازدید دیروز : 816
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 3
آي پي امروز آي پي امروز : 31
آي پي ديروز آي پي ديروز : 27
بازدید هفته بازدید هفته : 10,804
بازدید ماه بازدید ماه : 17,254
بازدید سال بازدید سال : 22,159
بازدید کلی بازدید کلی : 557,321

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 54.224.60.122
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : شنبه 30 تیر 1397

درباره ما

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

محتوای این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
کلیه حقوق متعلق به کافه پست می باشد و بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | مترجم قالب | طراح قالب