close
چت روم

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

   خانه | آرشیو مطالب | نقشه سايت | ارتباط با ما | RSS امروز یکشنبه 02 اردیبهشت 1397

لوز نارگیل

بازدید: 80

مواد لازم


پودر نارگیل: 200 گرم

شکر: نصف پیمانه

آب و گلاب با هم: یک چهارم پیمانه

نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری

پودر قند: 50 گرم

پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه 

 

آب، گلاب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود ولی مراقب باشید تا شهد زیاد نجوشد (جوشیدن در حدی باشد که وقتی یک قاشق از شهد را برداشته و خالی کردید آخرین قطره شهد با غلظت بچکد پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و در آسیاب نرم کنید بطوریکه به روغن نیافتد، سپس نشاسته را به آن اضافه کنید. مخلوط پودر نارگیل را کم کم به شهد سرد شده اضافه کنید تا خمیر متوسطی درست شود، سپس کف قالب لوز را کمی پودر نارگیل یا نشاسته ذرت پاشیده و مخلوط را روی آن پهن کنید.روی لوز را پودر پسته ریخته و برای 20 دقیقه در یخچال گذاشته، سپس خارج کرده و به شکل لوز برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.در نهایت لوزهای برش خورده را کاملا از هم جدا کرده و در ظرف در دار گذاشته و در فریزر نگهداری کنید.

  محبوب کن - فیس نما نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 4919
کل نظرات کل نظرات : 340
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 365
بازدید دیروز بازدید دیروز : 394
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
آي پي امروز آي پي امروز : 31
آي پي ديروز آي پي ديروز : 33
بازدید هفته بازدید هفته : 3,759
بازدید ماه بازدید ماه : 19,709
بازدید سال بازدید سال : 45,574
بازدید کلی بازدید کلی : 596,789

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 23.20.245.192
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : یکشنبه 02 اردیبهشت 1397

درباره ما

مجله اینترنتی کافه پست | پورتال خبری، تفریحی و سرگرمی

محتوای این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
کلیه حقوق متعلق به کافه پست می باشد و بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | مترجم قالب | طراح قالب